Over ons

team


Veerle Vincke

Na haar studies in Leuven doorzwom Veerle verschillende watertjes. Deze verschillende werkervaringen zorgde ervoor dat ze een goede basis had om in 1999 te starten als zelfstandig verzekeringsconsulent bij Zakenkantoor Beveren BV om collega Walter Waem na zijn pensioen te vervangen.

In ons nieuwe kantoor Intenio kan u bij haar terecht voor alle particuliere verzekeringen en volgt zij vooral schade woningverzekering op. Zij staat je bij in de volledige procedure van aangifte tot expertise en betaling van schade. Zij is ook jouw aanspreekpunt bij alle vragen in verband met hypothecaire leningen en schuldsaldoverzekeringen.

Peter Elewaut

Peter is reeds meer dan 30 jaar actief in de verzekeringssector. Hij begon zijn carrière in 1987 bij een verzekeringsmakelaar. In februari 1998 startte hij als zelfstandig verzekeringsconsulent bij Zakenkantoor Beveren, samen met voormalig collega Walter Waem.

Hij houdt zich naast de verkoop en beheer van verzekeringsproducten specifiek bezig met de kantoorwerking. Hij spitst zich vooral toe op beleggingen en op verzekeringsoplossingen voor zelfstandigen en KMO’s.


Johan Daelman

Na zijn studie Gegradueerde in de verzekeringen in Antwerpen nam hij op 01 november 1989 een DVV-verzekeringsportefeuille in Melsele over.

Met zijn meer dan 30 jaar ervaring kan hij u antwoord geven op al uw vragen met betrekking tot alle particuliere verzekeringen, zowel voor opmaak als schade. Bent u zelfstandige of zaakvoerder van een KMO, dan bent u bij Johan aan het juiste adres voor advies over uw verzekeringen, groepsverzekering en beleggingen.

Olivier Daelman

In 2019 behaalde Olivier het diploma van Bachelor in het Bedrijfsmanagement (KMO – management). Na enkele jaren ervaring in verschillende bedrijven besluit hij om de sprong te wagen naar de verzekeringssector. Vanaf 2022 maakt hij deel uit van ons team.

Hij is het eerste aanspreekpunt in ons kantoor, adviseert u graag over onze verzekeringen en helpt u met plezier verder bij de aangifte en het beheer van schadegevallen.